Mikä MAD?

MAD – taiteella ja designilla hullutteleva kulttuurijuhla

Mikkeli Art & Design tuttavallisemmin MAD on yhtä taiteen ja muotoilun juhlaa. MAD innostaa mikkeliläisiä uusien kokeilujen ja kokemusten pariin, pienen huvittelun ja hulluttelun kautta. Se antaa tilaa moniääniselle, laaja-alaiselle sekä vaikutuksiltaan ajatuksia herättävälle taiteelle. MAD on nimensä veroisesti taiteella ja designilla hullutteleva kulttuurijuhla!

MAD Week sai alkunsa vuonna 2014 silloisen Taiteen edistämiskeskuksen läänitaiteilija Anu-Anette Varhon koolle kutsuman monialaisen työryhmän toimesta.  Tällöin myös tapahtuman kotipesäksi muotoutuneen DeSavo -yhdistyksen tarina alkoi. Vuosien aikana työryhmässä ja yhteistyökumppaneissa on pysynyt alusta asti samoja uskollisia toimijoita sekä joka vuosi tullut läjäpäin uusia.

Jo heti ensimmäinen MAD Week oli menestys! Tapahtuma keräsi heti kättelyssä poikkeuksellisen paljon osallistujia sekä kiitosta yleisöltä. Myös yritykset kokivat tapahtuman kasvattavan asiakasvirtaansa. Tämä ilo on jatkunut jo kuuden vuoden ajan jokaisessa MAD-tapahtumassa!

DeSavo Ry:n järjestämä MAD Weekend 2021 on järjestyksessään seitsemäs MAD-tapahtuma. Tänä vuonna MAD tarjoaa taiteellisesti yhä rohkeampia sisältöjä koko viikonlopun ajan ympäri Mikkelin keskustaa.

Luvassa on muun muassa burleskia, tanssia, performansseja, taidenäyttelyitä ja työpajoja. Tapahtuma toteutetaan hybridinä sisältäen sekä maksutonta, että pääsymaksullista ohjelmaa. Tapahtuman päämääränä on osallistaa ihmisiä kokemaan taiteen ja muotoilun moninaisia vaikutuksia sekä haastaa herättelemään ihmisten tunteita ja ajatuksia. MAD Weekend on erilaisten toimijoiden yhteinen ponnistus, jolla halutaan osoittaa, miten laajoja vaikutuksia yhdessä tekemisellä sekä taiteella ja muotoilulla on ympäristöömme ja hyvinvointiimme.

 

Mikkelin kulttuuripalvelut ovat myöntäneet avustuksen DeSavo ry:lle tapahtuman järjestämiseen.

 

Tapahtuman järjestää
DeSavo ry

MAD Weekend tarjoaa yllätyksellistä taide- ja muotoilualan ohjelmaa.

Tapahtuman päämääränä on innostaa uusien kokemusten ja kokeilujen pariin, pienen huvittelun ja hulluttelun kautta.

Ota yhteyttä
Tuottaja
madmikkeli@gmail.com

Tapahtumaa tukee

Design Juha Jukarainen