Ohjelma 2020

MAD Weekend on tänä vuonna hybriditapahtuma – pienimuotoisista osatapahtumista koostuva live- ja verkkototeutuksia yhdistelevä kokonaisuus!

Essote kieltää Mikkelin koko kaupungin alueella ajalla 15.-21.9. kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yhtäaikaisesti yli 50 henkilöä. Teatteriravintola ILOssa MAD Weekendin aikana esitykset rajataan alle 50:een ja muissa osatapahtumissamme tämä rajoitus ei ole lähelläkään suunniteltua samanaikaista kävijämäärää. Tapahtuman aikana on esimerkiksi työpajoja, joissa on vain 1-10 henkilöä tilassa samanaikaisesti. Määrät ovat siis pienet ja turvavälit suuret. Lisäksi ohjelmassamme on Facebook-livestriimiä ja verkko-ohjelmaa, johon voi osallistua kotoa käsin ja näyteikkunanäyttelyitä, joita voi ihastella kävelylenkin lomassa.

Noudatamme Mikkelin rajoituksia ja yleisiä koronaohjeistuksia tapahtumissamme. Huolehdimme hyvästä hygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Tapahtumissa on tarjolla kertakäyttökasvomaskeja (rajallinen määrä) ja käsidesiä. Turvavälien ja turvallisuuden toteutumisessa myös tapahtumakävijät ovat avainasemassa; ota tilaa itsellesi ja anna sitä toisille. Myös me pidämme sinuun turvavälin. Toimitaan vastuullisesti huomioiden toisiamme – sekä nautitaan taiteesta ja kulttuurista!

Huolehditaan toisistamme – tulethan vain täysin terveenä tapahtumiin.

Koko ohjelmisto
Rajaa teeman mukaan

Tapahtuman järjestää
DeSavo ry

MAD Weekend tarjoaa yllätyksellistä taide- ja muotoilualan ohjelmaa.

Tapahtuman päämääränä on innostaa uusien kokemusten ja kokeilujen pariin, pienen huvittelun ja hulluttelun kautta.

Ota yhteyttä
Jenni Lohko
tuottaja
madmikkeli@gmail.com

Tapahtumaa tukee

Design Juha Jukarainen